Blog - laatste nieuws

Wereldkampioen 1st division show | WMC Kerkrade

Wereldkampioen 1st division show | WMC Kerkrade

Zondag 24 juli 2022 is nu al een onvergetelijk datum voor onze vereniging. De dag dat de groen-zwarten met een WMC wimpel vanuit Kerkrade naar Renkum reden. Wij mogen ons Wereldkampioen noemen van de 1st division show!

Er kan wel gezegd worden dat we voor ons gevoel de jackpot gewonnen hebben. Tijdens dit WMC hebben we een gokje gewaagd door met een uitdagende drill en arrangementen het veld van het Parkstad Limburg stadion te betreden. Met passie voor muziek en voor de vereniging is het ons gelukt om de internationale jury te overtuigen. Het duurde een aantal dagen totdat het écht binnen kwam: Excelsior Renkum is wereldkampioen in de 1e divisie show!

Die pakken ze niet meer van ons af. Het is een ervaring om nooit te vergeten.

Via deze weg willen wij onze dirigent en showinstructeur Ferdi van Maanen ontzettend bedanken voor zijn positiviteit en doorzettingsvermogen. Wat hij doet en kan is onbeschrijfelijk. En dit geldt natuurlijk voor alle (niet)-spelende leden, ereleden, leden van verdiensten en vrijwilligers. De gezellige, en op sommige momenten serieuze sfeer heeft Excelsior gebracht tot het podium met daarop #1.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

 

 

Namens het bestuur,

Erwin Agelink
Vicevoorzitter Excelsior Renkum