Steun #ER

Wij kunnen veel van onze activiteiten uitvoeren met hulp van onze leden en vrijwilligers. Toch kunnen we alle beetjes goed gebruiken voor instrumenten, behoud van onze uniformen en trainingsmateriaal. Lees hier op welke manier je onze vereniging kan steunen. Alle kleine beetjes zijn welkom.

Wil je weten hoe je gratis kunt sponsoren? Klik dan hier!

WORD DONATEUR – SPONSOR – VRIJWILLIGER

Vrijwilliger worden

Onze vereniging draait ook mede door onze vrijwilligers. Denk aan onze foto- en videograven, webdesigners, het beheer van onze social media kanalen, instrumenten-team en verzorgers. Een extra paar helpende handen brengt ons een heel eind! En daar zijn wij dan ook erg dankbaar voor.

Wil ook jij een keer je steentje bijdragen bij één van onze optredens, evenementen of trainingsweekenden? Meld je dan aan!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Gratis sponsoren?

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan onze vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij ontvangen hiervoor geld in de clubkas. Via de categorieën op de website van SponsorKliks kan je via Bol.com, Coolblue, Booking.com of Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar ons. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Excelsior. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die ons een warm hart toedragen.