Remember Who You Are

1990
Met enorm veel trots presenteert Excelsior Renkum de titel van haar nieuwe showproductie; “Remember who you are”.

Achter de schermen is er de afgelopen periode hard gewerkt om wederom een spetterend en indrukwekkend programma uit te werken, wat op koningsdag 2019 in première zal gaan.

Excelsior Renkum heeft gekozen voor een toegankelijk en herkenbaar programma voor het publiek, met tevens veel uitdaging en doorgroeimogelijkheden. Tijdens de show “Remember who you are” zal u meegenomen worden naar uw jeugdjaren en wordt het verhaal verteld door middel van verschillende gebeurtenissen en aspecten die horen bij het opgroeien van een kind.

De ontdekkingsreis van een kleuter, het schoolleven, de pubertijd en uiteindelijk het verlaten van het ouderlijk huis zullen voorbij komen. Tijdens deze levensfases wordt ieder mens gevormd tot de persoon die hij / zij uiteindelijk wordt. “Remember who you are” zal dan ook een feest van herkenning worden voor zowel jong als oud!

De eerste muziek staat inmiddels bij de muzikanten van Excelsior Renkum op de lessenaar en vanaf november aanstaande zal er gestart gaan worden met het instuderen van de bijbehorende choreografie. De gehele showproductie zal wederom door het eigen instructieteam samengesteld en uitgeschreven worden. Na de huidige en zeer succesvolle show “Airborne” opnieuw dus een echte Excelsior Renkum productie!

Can you remember who you were, before the world told you who you should be?
Look insde yourself, you are more than you have become.

REMEMBER WHO YOU ARE

 
3453